Suchen und Finden – leicht gemacht

Voorspelling van de Bitcoin-prijs: terugvallen tot 25.000 dollar in het weekend.

admin, · Kategorien: Bitcoin

Bitcoin-prijsvoorspelling verwacht dat de BTC-prijs in het weekend tot 25.000 dollar daalt.

BTC-dominantie bijna 70 procent
Correctie achterstallig en leidt tot een bearish beweging in de BTC-prijs.
Volatiliteit blijft stabiel onder 75 HV
Ondanks correctie achterstallig – BTC-prijspompen blijven onvoorspelbaar

We zagen veel meer dan alleen maar $20.000 voor Kerstmis, toen we allemaal getuige waren van de prijsdaling van BTC door de $28.000 op de route naar $30.000. Ondanks de achterstallige correctie heeft Crypto Bank een nieuw precedent geschapen in de crypto-geschiedenis.

Als je bedenkt dat de BTC-prijs ooit onder de $1 lag, kan dat de meest robuuste denkers verstikken, maar vandaag ligt de BTC-prijs iets meer dan $26.000 als correctie op de loer.

Op het moment van schrijven is de BTC-prijs momenteel 26.612 dollar – iets meer dan een procent lager dan de openingsprijs van de dag.

Gebruik de onderstaande oscillator om na te gaan welke rol BTC in uw portefeuille kan spelen.

Bitcoin-prijsvoorspelling: 1-Dagtabel overzicht

Het overzicht van de 1-Day chart toont de voortdurend bewogen reis van Bitcoin tot ver na $20.000 in het komende nieuwe jaar.

Het volume blijft voornamelijk bullish, terwijl de indicator voor Historische Volatiliteit (HV) aangeeft dat er weinig weerstand is. Over het algemeen suggereert een hoge volatiliteit dat er ’stroomopwaarts gezwommen‘ wordt, maar Bitcoin vertoont tot nu toe geen dergelijke eigenschap.

De Relative Strength Index (RSI) ligt boven de <70-grens en suggereert dat BTC momenteel overbought is. Dit resulteert meestal in een gestage daling van de prijs van cryptokronen, maar BTC is steeds verder naar boven gegaan, nu we de grens van 2021 hebben bereikt.

GerelateerdePosten
Bitcoin: Institutionele beleggers die massaal willen investeren in BTC
De grootste Bitcoin Futures-markt is tijdelijk stilgelegd vanwege een krankzinnig gat.
Bitcoin-mijnbouw verschuift langzaam naar de Scandinavische landen
Bitcoin prijs op 30.000 dollar zou een ‚Rode waarschuwingszone‘ veroorzaken.
Bitcoin-prijsvoorspelling: 1-Week grafiekoverzicht

Het 1-Week kaartoverzicht verbeeldt een iets ander verhaal.

Terwijl de HV laag blijft en de RSI torenhoog, toont de weekly chart een enorme bullish beweging die zich over meerdere maanden heen afspeelt – en die nu nog steeds bullish is tot in 2021.

De RSI is zeer suggestief voor een grote correctie in het werk om ervoor te zorgen dat de BTC-prijs een consistente reis naar boven kan zien, voorbij de $30.000.

Aangezien Bitcoin de geschiedenis ingaat, is het moeilijk om te bepalen of de prijzen teruggaan naar $25.000 of zelfs nog verder onder de $25.000.

Bitcoin-prijsvoorspelling: overzicht van de volatiliteitsgrafiek

Als we de BTC-volatiliteitsgrafiek bekijken, zien we een gestage toename van de volatiliteit naar 2021 toe, maar niet zo hoog als de correctie die in maart 2020 werd doorgevoerd.

Als dit volatiliteitspatroon steeds hoger wordt, wordt de suggestie van een sterke prijscorrectie geleidelijk aan duidelijk. Als er een correctie optreedt, zullen we een grote piek zien in de BTC-volatiliteitsgrafiek, snel gevolgd door een steile daling wanneer de volatiliteit zich herstelt.
Bitcoin-prijsvoorspelling conclusie: correctie inkomend

De conclusie van deze Bitcoin-prijsvoorspelling is dat de BTC-prijs tegen het weekend zal beginnen met de correctie en opnieuw de 25.000 dollar zal zien.

Als dit oplopende kanaal in de bovenstaande grafiek indicatief is voor het komende prijspatroon, zou de BTC-prijs binnen zijn grenzen moeten terugkeren naar $25.000 als het een gezonde marktprijscorrectie begint.

Als het dit kanaal niet volgt en steeds verder gaat, zien we misschien dat BTC weer boven de $28.000 uitkomt, maar de correctie die volgt zal zeker steil zijn. Het lijkt erop dat de retailstieren de BTC-prijs gedurende deze kerstperiode sterk hebben gehandhaafd, maar het kan niet eeuwig doorgaan.

De correctie zal uiteindelijk komen. De vraag is – hoe steil zal de correctie zijn?

Zoals altijd, handel veilig, voorzichtig, en handel alleen wat je je kunt veroorloven om te verliezen.