Suchen und Finden – leicht gemacht

Kraken administrerende direktør: „Hvordan rettferdiggjør du at du ikke har Bitcoin på balansen?“

admin, · Kategorien: Bitcoin

Kraken grunnlegger og administrerende direktør Jesse Powell snakket med Bloomberg Surveillance om sine tanker om Bitcoin og Ethereum.

Powell tror BTC vil fortsette å oppleve volatilitet, men har mye oppvekstpotensial.

Kraken Exchange har daglig handelsvolum på nesten 1,5 milliarder dollar.

Vil du vite mer? Bli med i Telegram Group og få handelssignaler, et gratis handelskurs og daglig kommunikasjon med kryptofans!

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

Jesse Powell, medstifter og administrerende direktør for kryptovaluta-utvekslingen, snakket med Bloomberg Surveillance om hans tanker om veksten i bedriftens interesse rundt Bitcoin.

Guy Johnson, programleder, utforsket mange emner med Powell, og begynte med den største kryptoen etter markedsverdi. Powell snakker om den nylige aksepten av Bitcoin som reserveaktiv og inflasjonen rundt globale fiat-valutaer som en viktig driver mot den ledende kryptovalutaen.

Powell ser Bitcoin som en sikring mot inflasjon, og sier:

„Bitcoin er endelig, forutsigbar og til og med en større butikk med verdi enn noe som gull“

Johnson fortsatte, denne gangen og spurte Powell om en potensiell sammenheng mellom Bitcoin og økningen i tech-aksjer i år. Powell svarte,

„Begge finansielle eiendeler er bare i brann og reagerer på all pengetrykkingen som skjer“

Med store selskaper og børsnoterte selskaper som investerer i bitcoin som en del av sine egne reserver, begynner aktivaklassen å tiltrekke seg vanlig oppmerksomhet.

Powell tror ikke det er en direkte sammenheng mellom veksten av de to aktivaklassene, men at de begge blir kjøpt for formuebeskyttelse.

På spørsmål om denne vanlige aksepten ville redusere mengden volatilitet sett i markedet, kommenterte Powell at han ikke trodde bitcoin ville oppleve lave volatilitetsnivåer i lang tid.

Han forklarte at det kunne gå alt fra “$ 20.000 til $ 1 million.” Mye av volatiliteten vil trolig skje hvis institusjoner aksepterer Bitcoin til det punktet at det seriøst kan konkurrere mot andre aktivaklasser. Powell tror at det bare vil se betydelig mindre volatilitet når dette skjer.

Ikke bare Bitcoin

Powell fremhevet ikke bare positiviteten til Bitcoin, men også fremtiden til Ethereum. Desentralisert finans (DeFi) -sektoren startet i år, og vokste fra mindre enn 1 milliard dollar i total verdi låst (TVL) til nær 15 milliarder dollar.

Powell sier: „DeFi-historien blir et større stykke av Ethereum-økosystemet.“ Ettersom flere DeFi-applikasjoner tillater brukere og ikke-banker å gjennomføre transaksjoner uten tredjepartsinnblanding, vil den desentraliserte økonomien fortsette å vokse.

2020 har vært vitne til et skyhøye antall nye DeFi-applikasjoner. Og hvis mer penger kommer inn i dette rommet, vil antall muligheter trolig utvides.